Tanara si frumoasa (2013)

Dupa ce isi pierde virginitatea, Isabelle decide sa aiba o viata secreta si devine prostituata, dar nu pentru bani neaparat, ci din pura placere. 

Gen: Drama
Data aparitiei: 25 Aprilie 2014 (Romania)
Durata: 95 minute
Nota: 6,9


Regia si scenariul: François Ozon

Un film cu: Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot, Fantin Ravat, Johan Leysen, Charlotte Rampling, Nathalie Richard, Djedje Apali, Lucas Prisor, Laurent Delbecque, Jeanne Ruff, Carole Franck, Olivier Desautel, Serge Hefez, Akela Sari.

Povestea: Isabelle este o fata, acum in vacanta de vara impreuna cu familia ei, in sudul Frantei. Ea decide sa isi piarda virginitatea cu un baiat pe nume Felix, doar ca aceasta experienta o lasa rece. Odata cu venirea toamnei, ea incepe sa isi experimenteze sexualitatea, angajandu-se la un bordel, sub numele de Lea. Acolo, ajunge sa intalneasca pe langa multi clienti, si un barbat mai batran pe nume George. In timpul unei seri cu George, acesta moare in urma unui infarct, lucru ce o determina pe Isabelle sa renunte la prostitutie. Cand politia e pe urmele ei si ii descopera identitatea, e timpul sa ii spuna si mamei ei viata sa secreta.

Tanara si frumoasa 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->