The Railway Man (2013)

the railway man
La ani buni de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial, Eric Lomax vrea niste raspunsuri de la cei care l-au tinut prizonier si torturat.

Gen: Biografie, Drama
Data aparitiei: 11 Aprilie 2014 (Statele Unite)
Durata: 116 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia: Jonathan Teplitzky | Scenariul: Frank Cottrell Boyce, Andy Paterson | Cartea: Eric Lomax

Un film cu: Nicole Kidman, Stellan Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Colin Firth, Jeremy Irvine, Marta Dusseldorp, Sam Reid, Tom Hobbs, Masa Yamaguchi, Tanroh Ishida, Ewen Leslie, Akos Armont, Byron J. Brochmann, Charlie Ruedpokanon, Anteo Quintavalle.

Povestea: Bazat pe o poveste reala, filmul prezinta viata lui Eric Lomax, un barbat luat prizonier de catre japonezi in cadrul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Acesta lucra la constructia caii ferate de la Thai/Burma. Dupa ce japonezii au gasit in cabina sa lucruri pe care nu ar fi avut in opinia lor, voie sa le detina, acesta este acuzat de spionaj si luat ca ostatic, apoi torturat. La ani buni dupa aceasta experienta, in sfarsit o intalneste pe frumoasa Patti intr-un tren, domnisoara de care se si indragosteste. Aceasta era determinata sa scape de toti demonii din mintea lui Eric, sa il elibereze de trauma. Dupa ce descopera ca cel care l-a torturat pe sotul sau este inca in viata, ea aranjeaza o intalnire intre acestia. Va putea Eric sa reziste psihic acestei confruntari?

Cumparare: Cartea dupa care a fost facut acest film, poate fi gasita aici!

The Railway Man 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->