Transcendence (2014)

Dupa ce extremistii atenteaza la viata unui controversat om de stiinta, acesta isi uplodeaza constiinta pe un calculator si devine de neoprit.

Gen: Drama, Mister, SF
Data aparitiei: 25 Aprilie 2014 (Romania)
Durata: 119 minute
Nota: 8,1


Regia: Wally Pfister | Scenariul: Jack Paglen

Un film cu: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman, Paul Bettany, Cillian Murphy, Kate Mara, Cole Hauser, Clifton Collins Jr., Cory Hardrict, Falk Hentschel, Josh Stewart, Luce Rains, Fernando Chien, Steven Liu, Xander Berkeley.

Povestea: Doctorul Will Caster (Johnny Depp) este poate cel mai cunoscut si controversat om de stiinta din cati exista. Acesta se ocupa cu studiul inteligentei artificiale, muncind la o masinarie ce colecteaza toata inteligenta din lume, impreuna cu toate emotiile cunoscute de rasa umana, pentru a crea cea mai puternica arma de pe Pamant. Experimentele sale scandaloase il fac sa fie faimos mai mult decat ar trebui, astfel ca extremistii anti-tehnologie se pun in miscare si il impusca pe acesta. Spre nefericirea lor, in incercarea de a-l ucide pe Will, ei nu fac decat sa il ajute sa-si uploadeze propria constiinta in sistem, facandu-l propriul sau cobai. Avand aceasta posibilitate, sotia si prietenul lui se afla in impas, se intreaba daca ar trebui sa faca asa ceva, pentru ca odata aflat in masinarie, Will ar fi de neoprit, de necontrolat. Ajungand pana la urma la un consens, cei doi cercetatori ii uploadeaza constiinta acestuia si nu mult trece pana regreta acest lucru. Setea de cunoastere a masinariei se transforma in sete de putere. Masinaria vrea sa devina tot mai puternica, sa aiba toata puterea din lume si sa poata stapani totul. Mai poate ceva sau cineva sa il opreasca pe Will?

Transcendence 2014 Trailer Romana
(click pe butonul de subtitrare din dreapta de pe player, in cazul in care aceasta nu se activeaza automat)

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->