Turistul (2010)

Atractia dintre un turist si o necunoscuta atrage pe langa atentia politiei sau a mafiotilor, si multe alte pericole, pe frumoasele strazi ale Venetiei.

Gen: Actiune, Dragoste, Thriller
Data aparitiei: 7 Ianuarie 2011 (Romania)
Durata: 103 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia si scenariul: Florian Henckel von Donnersmarck

Un film cu: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell, Christian De Sica, Alessio Boni, Daniele Pecci, Giovanni Guidelli, Raoul Bova, Bruno Wolkowitch, Marc Ruchmann, Julien Baumgartner, François Vincentelli.

Povestea: O femeie incantatoare ce sta la masa unei cafenele din Paris, citeste o scrisoare in care i se spune sa ia trenul spre Venetia de urgenta. Acolo, trebuie sa aleaga un domn pe inaltimea celui care i-a scris scrisoarea si sa il abordeze. Problema ei este ca scrisoarea vine de la un barbat urmarit de Scotland Yard, dar si de catre interlopii rusi. Urcata in tren, decide sa inceapa o convorbire cu Frank, cucerindu-l imediat. Ajunsi in Venetia, il invita chiar si la hotel pe acesta, facandu-i pe rusi sa creada ca acesta este Alexander Pearce, cel care a trimis scrisoarea cu pricina. Curand, Scotland Yard realizeaza ca Frank nu este cautatul, dar viata lui tot este pusa in pericol, datorita imprejurimilor in care se invarte Elise. Un film plin de dragoste, actiune, mister si suspans pana la capat.

Turistul 2010 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->