Uimitorul Om-Paianjen 2 (2014)

La un an dupa ce s-a luptat cu Soparla, Peter Parker duce o viata plina si linistita, asta pana cand un nou dusman apare la orizont: Electro.

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Data aparitiei: 2 Mai 2014 (Romania)
Durata: 142 minute
Nota: 7,9


Regia: Marc Webb | Scenariul: Alex Kurtzman, Roberto Orci

Un film cu: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Felicity Jones, Paul Giamatti, Sally Field, Embeth Davidtz, Campbell Scott, Marton Csokas, Louis Cancelmi, Max Charles, B.J. Novak, Sarah Gadon.

Povestea: Conflictul cel mai mare al Omului Paianjen a fost mereu cu el insusi. Mereu s-a straduit sa metina un echilibru intre obligatiile de a fi Peter Parker, si responsabilitatile de a fi Omul Paianjen. In Uimitorul Om Paianjen 2, Peter descopera ca cea mai mare batalie a sa, are sa inceapa. E minunat sa fii Omul Paianjen, iar pentru Peter nu exista senzatie mai tare decat sa se catere printre zgarie noi si sa faca pe eroul, desigur, mai e si timpul petrecut cu Gwen care-i prieste. Cu toate acestea, titlul de super erou vine cu un pret: doar Spider Man ii poate proteja pe cei din New York de banditi, nu si Peter. Cand Electro apare in scena, Parker realizeaza ca se confrunta cu un inamic mult mai puternic decat el. Pe langa asta, se mai intoarce si Harry Osborn, vechiul lui prieten. Toate acestea il fac sa realizeze ceva: toti inamicii lui au un singur lucru in comun: Oscorp.

Uimitorul Om-Paianjen 2 (2014)  Trailer Romana

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->