Zack Snyder, regizor pentru Justice League


Dupa multe speculatii, Warner Bros. anunta ca Zack Snyder va fi regizorul filmului Justice League.

Era de astept ca tot Snyder va fi regizorul acestui film din moment ce Superman vs. Batman (pe care deja il regizeaza) are atat de multi eroi incat filmul ar trebui sa se numeasca "Introducere pentru Justice League".

Mai aflam si ca Henry Cavill preia rolul lui Superman si i se alatura lui Ben Affleck care va fi Batman; Gal Gadot primeste rolul lui Wonder Woman plus o gramada de alte caractere interesante precum Lex Luthor (Jesse Eisenberg) si Cyborg (Ray Fisher) se vor alatura distributiei, astfel, ne punem intrebarea daca pana la urma Justice League va fi de fapt o continuare pentru Man of Steel.

Tot ce stim e ca Warner Bros sunt putin in ceata datorita disperarii de a incerca sa scoata aceste filme, ca sa vina din urma cat de cat, pentru ca trebuie sa recunoastem, Marvel a cam dat lovitura cu filmele din ultimul timp, in special Avengers.

Asadar, Justice League e in faza de proiect si se vrea foarte mult realizare acestuia, chiar daca inca nu este nimic absolut sigur. Daca ne luam dupa programul incarcat al lui Snyder, preconizam o lansare a filmului undeva in anul 2018, in conditiile in care Superman Vs. Batman va aparea in 2016.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->