Bad Johnson (2014)

Un barbat cuceritor si carismatic primeste pedeapsa vietii lui atunci cand penisul lui il paraseste si ia o forma umana.

Gen: Comedie, Fantezie
Data aparitiei: 2 Mai 2014 (Statele Unite)
Durata: 88 minute
Nota: 4,3


Regia: Huck Botko | Scenariul: Jeff Tetreault

Un film cu: Cam Gigandet, Jamie Chung, Nick Thune, Katherine Cunningham, Casey Tutton, George Lako, Emily Tumen, Jessica Joy, Holly Houk, Kevin Miller, James R. Doherty, Rammel Chan, Katie Rich, Justin Kline, Cory Kahane.

Povestea: Rich Johnson este un barbat cuceritor, un adevarat Casanova. Acesta se culca fara nicio remuscare cu oricine-i pica-n cale. Dupa ce este catalogat drept un "distrugator de relatii", ajunge sa isi puna o dorinta ciudata, intr-o noapte: sa nu mai aiba penis. Dorinta surprinzator se indeplineste, datorita unui fenomen straniu, iar a doua zi se trezeste fara penis. Devine disperat, dar adevarata problema apare cand propriul lui penis il suna si il anunta ca e in viata si ca il cauta - acesta are acum forma de om. In timp ce Johnson se gandeste cum ar putea sa si-l ataseze la loc, el devine mult mai galant si rafinat cu doamnele, in sfarsit este sensibil si nu mai vrea doar sa le duca in pat - nu ca ar avea de ales.

Bad Johnson 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->