Casse-tête chinois (2013)

Cand mama copiilor sai decide sa se mute la New York, un tata in varsta de 40 de ani nu poate sta departe de acestia si se muta alaturi de ei.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 16 Mai 2014 (Statele Unite)
Durata: 117 minute
Nota: 7,0


Regia si scenariul: Cédric Klapisch

Un film cu: Romain Duris, Audrey Tautou, Cécile De France, Kelly Reilly, Sandrine Holt, Flore Bonaventura, Jochen Hagele, Benoit Jacquot, Pablo Mugnier-Jacob, Margaux Mansart, Amin Djakliou, Clara Abbasi, Li Jun Li, Peter McRobbie.

Povestea: Xavier are acum 40 de ani. La fel si Wendy, Isabelle si Martine. La aceasta varsta ar trebui sa fii foarte matur si sa ai o viata mult mai linistita decat la 20. Nu e si cazul lui Xavier, insa. Ca sa fim sinceri, a facut mici progrese cu timpul, a devenit chiar si un scriitor, dar in ceea ce tine de viata lui de zi cu zi, este o persoana foarte dezorganizata. Ca sa fim si mai sinceri, nu e doar vina lui, ci si a sotiei lui, Wendy, care a plecat la New York cu cei doi copii, lasandu-l singur. Dupa ce barbatul realizeaza ca nu poate suporta traiul fara acestia, decide sa se mute si el in NY ca sa fie alaturi de ei. Ulterior isi gaseste o casa in Cartierul Chinezesc, dar nici aici nu trece mult timp pana il gasesc din nou problemele.

Casse-tete chinois 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->