Cel mai nervos barbat din Brooklyn (2014)

Un om extraodrinar de nervos din Brooklyn, o exaspereaza pe doctorita lui, care il minte si ii spune ca mai are doar 90 de minute de trait.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 23 Mai 2014 (Statele Unite)
Durata: 83 minute
Nota: 6,4


Regia: Phil Alden Robinson | Scenariul: Daniel Taplitz, Assi Dayan

Un film cu: Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage, James Earl Jones, Melissa Leo, Hamish Linklater, Richard Kind, Isiah Whitlock Jr., Sutton Foster, Lee Garlington, Daniel Raymont.

Povestea: Unii oameni au zile bune, altii au zile proaste. Henry Altmann in schimb, are o zi proasta in fiecare zi a vietii sale. Mereu nefericit si furios, impartasind aceasta stare cu toata lumea, pana cand, stand fara rabdare in fata doctorului Sharon Gill (Mila Kunis), o enerveaza pe aceasta. Avand si ea o zi proasta, ea il anunta ca sufera de o boala foarte rara, lucru ce il enerveaza pe Henry si mai tare. Aceste incepe sa urle la doctor si o intreaba cat timp mai are de trait. Vazand ca nu scapa de gura acestuia si vizibil indignata, ea ii spune ca mai are 90 de minute de trait. Dupa ce isi da seama ca a spus o prostie, Sharon il cauta acum pe Henry prin tot orasul, cautand sa ii spuna adevarul, dar Henry e deja in drumul spre rudele sale, dorind sa isi ceara iertare si sa se impace cu toata lumea.

Cel mai nervos barbat din Brooklyn 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->