Cum ar fi trebuit LEGO MOVIE sa se incheie

In timp ce Emmet, care a fost dublat de Chris Pratt a fost eroul principal in Marea Aventura Lego, nu trebuie sa uitam si faptul ca pe langa el au fost o groaza de eroi care l-au ajutat in lupta sa cu Lord Business, cel care dorea sa aduca Universul in haos. Printre acesti eroi se numara si Superman, Lanterna Verde, Femeia Fantastica, Gandalf, Dumbledore, Testoasele Ninja si multi altii, dar cu totii s-au dovedit a fi nefolositori. Asadar, care e treaba cu ei? Ei bine, in videoclipul de mai jos aflam cum ar fi trebuit sa se incheie filmul.

Videoclipul e interesant tinand cont ca nu e facut de niste profesionisti, ca si cei care au facut filmul, motiv pentru care este impresionanta modalitatea 3D in care filmuletul e facut si faptul ca seamana izbitor cu persojale din film. Pe langa asta, presupunem ca au dat multi bani pe toate acele seturi si piese LEGO, necesare construirii acestui "platou" de filmare LEGO.

Filmuletul incepe cu o descriere ce mentioneaza ca actiunea se petrece la scurt timp dupa finalul filmului si merge pe premisa ca e o continuare, o scena in plus adaugata filmului. In curand Marea Aventura LEGO va aparea si pe Blu-Ray DVD si veti putea urmari acasa acest film, oricand doriti.

Iar daca sunteti fani infocati LEGO, puteti gasi ceva reduceri aici!

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->