Cum sa iti dresezi dragonul 2 (2014)

Au trecut cinci ani de la ultima neintelegere cu dragonii, iar acum locuitorii traiesc in pace cu ei, pana cand insa, noi pericole apar la orizont...

Gen: Animatie, Comedie, Aventura, Familie
Data aparitiei: 20 Iunie 2014 (Romania)
Durata: 102 minute
Nota: 8,5


Regia: Dean DeBlois | Scenariul: Cressida Cowell

Un film cu: Jay Baruchel, Kristen Wiig, America Ferrera, Kit Harrington, Cate Blanchett, Gerard Butler, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller, Craig Ferguson, Gideon Emery, Andrew Ableson, Derek Blankenship.

Povestea: Au trecut cinci ani de cand Hiccup si Toothless au unit dragonii si vikingii pe insula Berk, acum traiesc cu totii in pace. In timp ce Astrid, Snotlout si restul gastii se intrec in curse de dragoni, noul sport preferat al insulei, pacea pare sa planeze asupra tuturor oamenilor. Cand insa una din aventura duce la descoperirea unei pesteri de gheata secrete, haosul intervine. Acolo traiau sute de dragoni salbatici si misteriosi care acum au scapat si vor sa instaureze frica printre vikingi. Este timpul pentru o noua misiune a eroilor nostri: Hiccup si Toothless care trebuie sa ramana uniti in fata pericolului ce ii asteapta.

Cum sa iti dresezi dragonul 2 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->