Daca as fi... tu? (2011)

O noapte magica schimba vietile a doi barbati diferiti: unul burlac, si unul insurat, dupa ce acestia fac schimb de corpuri.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 19 August 2011 (Romania)
Durata: 112 minute
Nota: 6,4


Regia: David Dobkin | Scenariul: Jon Lucas, Scott Moore

Un film cu: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia WildeLeslie Mann, Alan Arkin, Mircea Monroe, Gregory Itzin, Ned Schmidtke, Ming Lo, Sydney Rouviere, Craig Bierko, Dax Griffin, Andrea Moore, Matt Cornwell, Taaffe O'Connell.

Povestea: Mitch si Dave erau doi prieteni de nedespartit in copilarie, cu toate acestea, timpul a trecut iar cei doi au ajuns sa se indeparteze incet incet, unul de celalalt. In timp ce Dave este un avocat harnic, sot si tata a trei copii, Mitch este un burlac caruia nu ii prea plac responsabilitatile. Din perspectiva lui Mitch, Dave are o viata perfecta: o sotie perfecta pe nume Jamie, copii care-l adora si o slujba foarte bine platita. Pentru Dave, viata lui Mitch este una fara stres si obligatii, fara consecinte. Dupa ce se imbata amandoi intr-o noapte, lumile lor se schimba pentru totdeauna pentru ca in dimineata urmatoare se vor trezi fiecare in corpul celuilalt. Dupa ce ajung sa traiasca viata celuilalt, amandoi isi dau seama ca acestea nu sunt atat de roz precum credeau ei. Acum, cei doi barbati se straduiesc sa nu distruga viata celuilalt pana gasesc o modalitate de a reveni in corpurile lor.

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat de aici!

Daca as fi... tu? 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->