Disney lanseaza parcul tematic: AvatarCand James Cameron vorbea in 2012 despre lansarea unui parc tematic Avatar, chiar nu glumea. Se va construi in Florida, un parc tematic ce va ilustra lumea Pandorei si va avea chiar si un show live, destinat publicului.

Se pare ca James Cameron vrea sa colaboreze cu Cirque du Soleil pentru acest proiect, pentru ca va fi evident nevoie de cascadori profesionisti pentru acest parc. Interesant este ca regizorul era implicat in discutiile acestui proiect inca de dinaintea lansarii filmului, presimtind ca va fi un real succes.

"Colaborarea noastra cu Jim Cameron a inceput atunci cand am fost invitat sa fac parte din culisele filmului, sa vad platourile de filmare si recuzita. Sunt foarte incantat sa stiu ca la aproape cinci ani dupa film, vom organiza un show de acest gen, in aer liber" a declarat Daniel Lammare, presedinte al Cirque du Soleil.

Mai multe detalii despre show nu au fost oferite publicului, intrucat se mai discuta anumite detalii. Cu toate acestea, stim sigur faptul ca filmul Avatar va mai avea inca trei parti, ce vor aparea in anii 2016, 2017 si 2018. Asadar, daca sunteti fani infocati si nu mai puteti suporta inca 2 ani pana la aparitia filmului Avatar din 2016, faceti o vizita vara aceasta in Florida.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->