Edgar Wright renunta la filmul Ant-ManEdgar Wright a anuntat vineri, 23 Mai ca nu mai vrea sa regizeze filmul Ant-Man de la Marvel. Vestea este socanta, dar Wright si Marvel au ajuns la o decizie amicala, in urma faptului ca viziunile lor asupra filmului se bateau cap in cap.

Surprinzator este faptul ca data aparitiei filmului nu va fi schimbata, filmul va aparea pe marile ecrane tot in 2015, iar alt regizor va fi propus pana la urma. Ceea ce face stirea atat de socanta, este faptul ca Wright lucreaza la acest proiect de vreo opt ani, apucandu-se de scenariu cu Joe Cornish, in 2006.

Fanii Marvel sunt putin dezamagiti la auzul acestei stiri, mai ales ca Wright era un regizor bun pentru acest tip de film, el regizand in trecut si trilogia Three Flavours Cornetto, Shaun of the dead, Hot Fuzz, The World End dar si Scott Pilgrim vs. The World.

Filmul Ant-Man cu Paul Rudd, Evangeline Lilly si Michael Douglas ca protagonisti, va aparea pe data de 17 iulie 2015 in cinematografele din Statele Unite si Marea Britanie.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->