Godzilla (2014)

Godzilla, cel mai faimos monstru al omenirii se vede prins la mijloc impotriva unor creaturi rauvoitoare, intr-o situatie provocata de oameni.

Gen: Actiune, Aventura, SF
Data aparitiei: 16 Mai 2014 (Romania)
Durata: 123 minute
Nota: 7,3


Regia: Gareth Edwards | Scenariul: Max Borenstein | Povestea: Dave Callaham

Un film cu: Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, CJ Adams, Ken Watanabe, Carson Bolden, Sally Hawkins, Juliette Binoche, David Strathairn, Richard T. Jones, Victor Rasuk, Patrick Sabongui, Jared Keeso, Luc Roderique, James Pizzinato.

Povestea: Cel mai cunoscut monstru din istorie, Godzilla, revine pe marile ecrane intr-un film marca Warner Bros. Multa aventura, actiune si conflict urmeaza sa vedem, de la regizorul Gareth Edwards. Filmul pune in centrul atentiei, disperarea dar si curajul omenesc, in confruntarea cu un monstru imens, un monstru cu putere uriasa de distrugere. Atunci cand un asa zis dezastru natural este produs de insusi oamenii, se pare ca Godzilla este pur si simplu prins la mijloc, fiind readus ca sa apere omenirea, de alti monstri impotriva carora umanitatea nu are nicio sansa. Ce se intampla cand totul va scapa de sub control?

Godzilla 2014 Trailer Romana

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->