Halle Berry, mama a unui copil rapit

Halle Berry va fi eroina unui nou super film de la Hollywood. Din fericire nu va juca in Catwoman 2, ci va juca in filmul KIDNAP (rapire). De aici va cam puteti da seama ce se va intampla in film.

Reporterii de la Hollywood au fost la Cannes si au aflat ca Halle Berry a semnat deja pentru thrillerul Kidnap, unde va juca rolul unei mame disperate in incercarea de a-si salva fiul. Mai mult de atat nu s-a putut afla in prezent, dar ce este sigur e ca filmul Kidnap va fi un fel de Taken cu H. Berry in loc de Liam Neeson.

Cel ce va regiza filmul este Luis Preto, care a mai facut filme prin Spania si Italia, dar cel mai cunoscut film al sau este PUSHER, un thriller britanic din anul 2012, filmat in Londra. Actiunea acelui film se petrece in jurul unui distribuitor de droguri a carei viata ia o intorsatura ciudata. Filmul a produs reactii atat pozitive cat si negative, dar per-total a fost considerat in regula de toata lumea. Astfel, Kidnap este prima productie americana a lui Preto.

Scenariul filmului va fi realizat de Knate Gwaltney, care a debutat cu filmul Cardboard Boxer. Drama ii are in prim plan pe Thomas Haden Church si pe Terrence Howard care sunt doi oropsiti, fara adapost, si care sunt obligati sa se bata intre ei, pentru amuzamentul unor pusti. Acest film inca nu a fost lansat, dar probabil va fi disponibil si pentru cinefili incepand din 2015.

Drepturile pentru Kidnap sunt de vanzare pe piata festivalului de la Cannes. Cel mai probabil studiourile lui Di Bonaventura vor contribui la realizarea acestui film. Ei au mai lucrat si la G.I. Joe: Retaliation, Red 2, Jack Ryan: Agentul din umbra dar si la filmul ce va aparea in aceasta vara, Transformers: Exterminarea. Asadar, dupa cum puteti vedea, au multa experienta.

Anul trecut, Halle Berry a castigat 68 de milioane de dolari, iar anul acesta ar putea castiga mult mai mult, mai ales ca isi reia rolul de "Furtuna" din X-Men: Viitorul este trecut.
Data oficiala a filmului Kidnap nu a fost lansata inca, dar va fi data publicului in decursul acestui an.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->