Hop-Top (2011)

E.B., fiul Iepurasului de Pasti, se hotaraste sa plece la Hollywood pentru a deveni un tobosar de succes intr-o trupa rock & roll.

Gen: Animatie, Comedie, Familie
Data aparitiei: 1 Aprilie 2011 (Romania)
Durata: 95 minute
Nota: 5,5


Regia: Tim Hill | Scenariul: Cinco Paul, Ken Daurio

Un film cu: Russell Brand, James Marsden, Elizabeth Perkins, Kaley Cuoco, Hank Azaria, Gary Cole, Hugh Laurie, Tiffany Espensen, David Hasselhoff, Chelsea Handler, Dustin Ybarra, Carlease Burke, Veronica Alicino, Django Marsh, Jimmy Carter.

Povestea: Animatie, comedie, muzica buna si multa actiune. Hop-Top prezinta povestea lui Fred care tocmai incearca sa isi puna ordine in viata sa nu tocmai fericita. El il intalneste pe E.B. (Easter Bunny - Iepurasul de Pasti) de la care afla ca acesta vrea sa devina cel mai mare tobosar de la Hollywood, si ca mai vrea si sa se inscrie intr-o trupa rock & roll. Prietenia lor nu incepe tocmai cu dreptul, pentru ca Fred il calca pe iepuras cu masina, dar are de gand sa indrepte lucrurile si il primeste in casa lui. In timp ce Fred ajunge sa se chinuie cu unul din cei mai rai musafiri posibili, amandoi invata incetul cu incetul sa se maturizeze.

Hop-Top 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->