Hugh Jackman il vrea pe Wolverine in AvengersHugh Jackman a discutat cu studiourile Marvel posibilitatea ca Wolverine sa isi faca aparitia in urmatorul film Avengers. Initial, el a fost cel contactat si lui i s-a oferit propunerea, dar actorul este asa de incantat incat pare ca el le-ar fi propus celor de la Marvel acest lucru.

"Ar fi minunat sa il vad (n.r. Wolverine) in Avengers. Echipa nu se leaga extraordinar de bine si cred ca Wolverine s-ar potrivi la fix, i-ar placea. Nu e nicio indoiala ca la moment dat o sa se ia la harta si cu Hulk. Sunt doua caractere vulcanice, impulsive, doi monstri in adevaratul sens al cuvantului, inevitabil la moment dat tot s-ar lua la bataie. Sunt convins ca va fi distractiv. Nu stiu cat de distractive vor fi filmarile, ce-i drept, sunt convins ca Wolverine si-ar lua bataie mai rau ca Hulk, dar hei, eu ma pot vindeca." - au fost cuvintele lui Hugh Jackman.

Cu Fox si Marvel inca in discutii, referitor la personajele din X-Men, ne imaginam ca pana la urma se va ajunge la o concluzie, la un fel de aranjament... sau cel putin speram.

X-Men: Viitorul este trecut debuteaza in cinematografele din Romania incepand cu Vineri, 23 Mai 2014.
Sursa: IGN

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->