Ingerul Mortii (2013)

Povestea unei familii argentiniene care a trait alaturi de Josef Mengele fara sa ii stie adevarata identitate, si a unei fete care s-a indragostit de acesta.

Gen: Drama, Istoric, Thriller
Data aparitiei: 20 Iunie 2014 (Romania)
Durata: 93 minute
Nota: 7,0


Regia si scenariul: Lucía Puenzo

Un film cu: Àlex Brendemühl, Diego Peretti, Guillermo Pfening, Natalia Oreiro, Florencia Bado, Elena Roger, Ana Pauls, Alan Daicz, Abril Braunstein, Juan I. Martinez.

Povestea: Anul 1960, Patagonia. Un doctor german (Alex Brendemuhl) intalneste o familie de argentinieni pe care o urmeaza printr-un desert pana intr-un orasel mic unde vor incepe o noua viata. Eva, Enzo si cei trei copii ai lor il primesc pe doctor in casa si i-o incredinteaza pe Lilith, fata lor cea mica, in grija sa, fara sa stie ca adapostesc in casa unul din cei mai periculosi criminali din lume. In acelasi timp, agentii israelini sunt disperati in a-l gasi pe doctorul german si a-l preda autoritatilor. Filmul urmareste povestea lui Josef Mengele, "Ingerul Mortii", un ofiter fizician neamt care a lucrat la Auschwitz in taberele de concentrare, urmand ca dupa terminarea razboiului sa se ascunda prin America de Sud. Mengele a fost considerat unul din cel mai mare si mai hain criminal neamt din cati au fost, in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Ingerul Mortii 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->