Johnny Depp in rolul magicianului HoudiniMarele magician Harry Houdini va uimi publicul cu urmatorul sau truc. Multe companii de productie se bat intre ele pentru a face un film despre omul care este mort de 88 de ani. Momentan se pare ca Lionsgate este in negocieri cu Johnnny Depp pentru a juca in The Secret Life of Houdini (Viata secreta a lui Houdini).

Despre aceste lucruri se vorbea inca din 2009 cand Lionsgate punea mana pe drepturile de autor de la William Kalush si Larry Sloman, a cartii The Making of America's First Superhero. Cartea vorbea despre lucruri controversate precum faptul ca Houdini ar fi fost un agent sub acoperire evadat. Perechea spunea despre cum nu numai ca Houdini lucra cu Serviciile Secrete Britanice, dar si cu cele Americane si alte agentii de acest gen din secolul 20, folosindu-se de turneele sale ca o acoperire.

Versiunea de film insa, cu un scenariu scris de Noah Oppenheim, il are pe Houdini ca fiind un personaj asemanator lui Indiana Jones, care vaneaza anumite obiecte oculte de prin toata lumea. Cat despre regia filmului, Dean Parisot are sanse mari sa regizeze. Inca se asteapta raspunsul lui Johnny Depp care filmeaza momentan pentru filmul Black Mass, urmand sa filmeze si pentru o continuare a filmului Alice in Tara Minunilor, dar si pentru al cincilea film Piratii din Caraibe.

Data lansarii oficiale a acestui film este inca necunoscuta, mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar indata ce aflam, va punem si pe voi la curent.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->