Jumatate de soare (2013)

Surorile Olanna si Kainene se intorc acasa in Nigeria anului 1960, cand un razboi civil izbucneste, unul la care se vad si ele nevoite sa participe.

Gen: Drama, Dragoste
Data aparitiei: 16 Mai 2014 (Statele Unite)
Durata: 111 minute
Nota: 6,7


Regia si scenariul: Biyi Bandele | Romanul: Chimamanda Ngozi Adichie

Un film cu: Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, Anika Noni Rose, John Boyega, Joseph Mawle, Hakeem Kae-Kazim, Babou Ceesay, O.C. Ukeje, Geneviene Nnaji, Rob David, Paul Hampshire, Susan Wokoma, Onyeka Onwenu, Zack Orji, Kasper Michaels.

Povestea: Olanna si Kainene sunt doua gemene bogate dintr-o familie de nigerieni. Cand se intorc in sfarsit acasa, dupa ce au primit o educatie englezeasca, cum se cuvine, cele doua femei iau cai diferite. Olanna isi socheaza familia cu noul ei iubit, un profesor revolutionar pe nume Odenigbo (Chiwetel Ejiofor). Kainene pe de alta parte, ajunge o femeie de succes cand preia fraiele familiei, dar si ea isi surprinde familia atunci cand se indragosteste de Richard, un scriitor englez. Preocupate de povestile lor romantice dar si de tradarea celeilalte surori, cele doua se trezesc in mijlocul unui conflict politic. In Nigeria izbucneste razboiul civil iar acum ele trebuie sa lase la o parte diferentele si neintelegerile pentru a se ajuta.

Jumatate de soare 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->