Khumba (2013)

Khumba este o zebra dungata doar pe jumatate, lucru pentru care este alungat din trib, pe motiv ca dungile lui lipsa ar aduce seceta.

Gen: Animatie, Aventura, Familie
Data aparitiei: 22 Noiembrie 2013 (Romania)
Durata: 85 minute
Nota: 6,0


Regia: Anthony Silverston | Scenariul: Raffaella Delle Donne, Anthony Silverston

Un film cu: Jake T. Austin, Liam Neeson, Steve Buscemi, AnnaSophia Robb, Laurence Fishburne, Greg Ellis, Richard E. Grant, Catherine Tate, Charles Adler, Dee Bradley Baker, Jeff Bennett, Mason Charles, Jennifer Cody, Kathryn Cressida, Loretta Devine.

Povestea: O zebra dungata doar pe jumatate, ajunge sa fie obsedata de acest lucru, in special cand apar zvonuri cum ca din cauza lui si a dungilor sale, nu mai ploua deloc si e seceta. Cand chiar si tatal sau, liderul turmei, il acuza ca el ar putea fi vinovat pentru seceta, zebra decide sa paraseasca turma, chiar daca stie ca nu va putea supravietui singur si mai ales fara dungi. Odata inceputa aventura, el devine vulnerabil in fata lui Leopard si Phango, cei doi care terorizeaza animalele din Karoo. Cand zebra se afla in pericol iminent este salvata de catre un gnu si un strut, alaturi de care incepe sa lege o relatie de prietenie.

Khumba 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->