Magie în Manhattan (2007)

O poveste clasica Disney coincide cu vremurile moderne ale orasului New York, unde o printesa e trimisa in lumea noastra, de catre regina cea rea.

Gen: Familie, Fantezie, Musical, Dragoste
Data aparitiei: 15 Februarie 2008 (Romania)
Durata: 107 minute
Nota: 7,1


Regia: Kevin Lima | Scenariul: Bill Kelly

Un film cu: Amy Adams, Susan Sarandon, James Marsden, Patrick Dempsey, Timothy Spall, Idina Menzel, Rachel Covey, Julie Andrews, Jeff Bennett, Kevin Lima, Emma Rose Lima, Teala Dunn, Fredd Tatasciore, Courtney Williams, William Huntley.

Povestea: Frumoasa printesa Giselle este expulzata din regatul ei magic, muzical, de catre regina cea rea, si trimisa in lumea reala, pe strazile aglomerate ale New York-ului, mai exact, in cartierul Manhattan. Printesa este socata de aceasta lume in care a ajuns, unde oamenii nu sunt prea fericiti si emana doar energii negative. Ea este prinsa intr-o lume haotica, pana se indragosteste de frumosul si sarmantul avocat divortat, care i-a sarit in ajutor. Desi ea i-a fost deja promisa unui print perfect ca din basme, aceasta sta pe ganduri si se intreaba daca ideea ei de romantism se aplica si in lumea reala. Va supravietui oare dragostea celor doi, va fi una din povesti? Va reusi oare printesa sa se intoarca acasa?

Magie in Manhattan 2007 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->