Make your move (2013)

Un cuplu de dansatori foarte talentati din New York, se regasesc in centrul unui conflict intre fratii lor, care nu-i doresc impreuna.

Gen: Musical
Data aparitiei: 17 Aprilie 2014 (Coreea de Sud)
Durata: 110 minute
Nota: 6,1


Regia si scenariul: Duane Adler

Un film cu: Derek Hough, BoA, Will Yun Lee, Wesley Jonathan, Izabella Miko, Jefferson Brown, Miki Ishikawa, Rick Gonzalez, Michael Mando, Dan Lauria, Mary Ashton, Rusko, Tiffany Daniels, Allison Holker, Satori Xai Lorenzo.

Povestea: Donny e un tanar din New York ce dispune de multa indrazneala. Dupa ce trece prin New Orleans, acesta ajunge sa fie amestecat in cazul unei crime, si trimis la inchisoare. Dupa ce iese, incepe sa faca ce ii place lui mai mult: sa danseze pe strazi. Din pacate, ofiterul lui de eliberare conditionata il atentioneaza si ii aminteste ca nu are voie sa danseze pe unde apuca, iar daca vrea sa danseze, sa isi gaseasca o slujba in acest domeniu. Desi nu are voie, decide sa se intoarca la New York. Acolo merge la fratele sau Nicki, ce detine un club. Acolo afla ca relatia dintre Nicki si partenerul sau patron de club, nu e una prea fericita. Colac peste pupaza, Donny pune ochii si pe sora dansatoare a lui Kaz, desi el stia de la inceput ca nu are voie sa se apropie de aceasta. De aici pana la a se isca un conflict, nu mai e mult.

Make your move 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->