E destul de greu de făcut recomandări pentru corectoare pentru că ele nu funcționează pentru toată lumea. Gotcha Covered Concealer de la NYX Professional Makeup are o consistență mai groasă decât sunteți obișnuite. Vestea bună e că nu se simte pe piele.

Continuând trendul de imitație a mărcii, multă lume consideră acest corector ca fiind cea mai bună imitație pentru corectorul Cosmetics Bye Bye Undereye Concealer datorită formulei utilizate și gradului de acoperire.

Deoarece folosește ulei de cocos, nu e indicat persoanele cu pielea grasă. Pe de altă parte, dacă nu aveți pielea grasă, se recomandă să îl folosiți cu măsură și să folosiți și pudră.

La prețul de 2.99$, acest corector merită încercat, cu siguranță.

Pudre de finisare NYX HD Finishing Powders

La fel ca majoritatea pudrelor care folosesc HD în denumirea lor, NYX HD Finishing Powders aplică de multe ori și un pic de sclipire în poze. Însă, dacă nu ai de gând să faci poze cu bliț, e o alegere grozavă.

NYX HD Finishing Powders
NYX HD Finishing Powders

Pudra NYX translucent HD merită să devină o parte indispensabilă a colecției tale. E măcinată fin, astfel încât să netezească pielea și să acopere aproape toți porii fără să facă pielea uscată și mai uscată.

Încă e un mister cum NYX a putut crea o pudră atât de minunată, prin urmare profită de ocazie și bucură-te de prețul foarte mic.

Tus de ochi NYX Epic Ink Liquid Eyeliner

Nu veți putea rezista niciodată să nu folosiți creionul de la NYX Epic Ink Liquid Eyeliner (cumpărați la magazinul online Pink Panda) pentru că e exact ca cel de la Kat Von D Tattoo Liner însă la un preț mult mai accesibil.

Deși formula nu e complet mată, rezistă foarte mult și se aplică foarte ușor.

Video: NYX Epic Ink Eyeliner

Paletă de culori pentru farduri NYX Sweet Cheeks Blush Palette

Paletele de culor pentru farduri sunt convenabile și ideale în călătorii, și tocmai despre asta e vorba cu  NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Aceasta este o paletă de culori ieftină care conține 8 nuanțe de fard cu diferite finisaje și tonuri. Această vă oferă numeroase opțiuni pentru orice aspect vreți să vă dați machiajului.

Deși e ceva mai scump decât paletele din magazine, pigmentația și calitatea fiecărui fard sunt ceea ce dau valoarea acestui produs NYX Professional Makeup.

Teme similare: