Home » , , , , , , , , » Marvel planuieste un film HULK

Marvel planuieste un film HULK

Zvonurile sunt ca mierea la Hollywood, tuturor le plac. Lou Ferrigno pare sa creada ca un nou film HULK va fi scos de cei de la Marvel. Pana la urma, de ce nu? Cam fiecare personaj din Avengers s-a bucurat de cate un film "solo".

Toate acestea au aparut de ieri, cand cel care il joaca pe Hulk (varianta monstru), Lou Ferrigno, a declarat ca Marvel se pregateste de un film HULK imediat dupa aparitia Avengers: Age of Ultron.

"Acum, pentru ca a salvat situatia, s-au decis sa faca un film doar cu Hulk, dupa ce al doilea film din seria Avengers va iesi pe piata" a declarat Ferrigno intr-un interviu pentru un radio din Minnesota.

Suna destul de interesant, dar trebuie sa nu uitam ca Ferrigno a mai declarat lucruri de acest gen si in trecut, iar Kevin Feige le-a dezmintit pe toate, spunand ca inca nu este nimic sigur.

Un lucru este sigur, un film cu Hulk va aparea la moment dat, doar ca nu stim data oficiala. Ceea ce stim e ca zvonurile se vor intensifica dupa aparitia filmului Avengers din 2015. Ar fi interesant un film HULK? Te-ai duce la cinema sa il vezi?

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->