Michelle Forbes va juca in Hunger Games: Mockingjay

Chiar daca recent a aparut in cateva filme indiene, Michelle Forbes si-a facut bine treaba si este apreciata pentru rolurile ei din The Killing, True Blood, 24 si Battlestar Galactica, unde a fost Amiralul Caine. In filmul Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea a doua, ea va face parte din fortele armate si va fi Locotenentul Jackson.

Lt. Jackson este unul din soldatii Districtului 13 care o acompaniaza pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) in Escadronul 451. Ea este un tragator de elita si-i vine foarte utila lui Katniss si companiei, care inainteaza spre Capitol. (Capitala)

Tot cu Francis Lawrence la carma regizorala, dar cu Danny Strong la scenariu, Mockingjay Partea 1 si 2 vor prezenta povestea rebelilor care se razvratesc impotriva presedintelui Snow, dorind abolirea acestui curent care aduce foame in toate districtele.

In film vor mai juca si veteranii Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Paula Malcomson, Willow Shields, Elizabeth Banks si Stanley Tucci dar vor fi si aparitii noi precum Natalie Dormer, Gwendoline Christie si Julianne Moore. Filmele urmeaza sa apara pe data de 21 Noiembrie anul curent, respectiv 20 Noiembrie anul viitor. Cel mai probabil, vor fi lansate in Statele Unite prima data, dar nu se stie, in ultimul timp e o moda ca filmele sa fie lansate in Marea Britanie.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->