Million Dollar Arm (2014)

Un agent sportiv ia o decizie drastica atunci cand hotaraste sa recruteze jucatori indieni de cricket pentru a juca in Liga Americana de Baseball.

Gen: Biografie, Drama, Sport
Data aparitiei: 16 Mai 2014 (Statele Unite)
Durata: n/a
Nota: 8,2


Regia: Craig Gillespie | Scenariul: Thomas McCarthy

Un film cu: Jon Hamm, Aasif Mandvi, Alan Arkin, Pitobash, Suraj Sharma, Madhur Mittal, Darshan Jariwala, Lake Bell, Bill Paxton, Gregory Alan Williams, Allyn Rachel, Tzi Ma, Rey Maualuga, Bar Paly, Jaspaul Sandhu.

Povestea: Bazat pe o poveste reala, filmul Million Dollar Arm de la Disney, al lui JB Bernstein, spune aventura unui agent sportiv, caruia ii vine o idee geniala: sa recruteze jucatori indieni de cricket, direct in Liga Americana de Baseball. Zis si facut, acesta pleaca spre Mumbai impreuna cu un prieten, care il va ajuta sa faca selectia. Odata ajunsi, "castingul" incepe si nu trece mult timp pana cand americanii isi gasesc adevaratele talente, printre acesti indieni. Dupa finalizarea castingului, se pleaca inapoi in Statele Unite unde urmeaza ca tinerii sa semneze un contract. La aflarea vestii, publicul si presa americana se dovedesc a nu fi foarte blanzi cu indienii, carora nu le dau nicio sansa... sa fie insa asa? Va reusi JB sa dea lovitura cu aceasta idee geniala, sau se va face si mai tare de ras?

Million Dollar Arm 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->