Noi imagini din TRANSFORMERS: Age of Extinction


In timp ce actorii isi dau tot interesul ca filmul sa iasa bine, stim cu totii ca majoritatea publicului este incantata de robotii din film. Iata cateva poze cu Bumblebee si Optimus Prime.

...
Se pare ca Bumblebee a trecut putin pe la sala de la ultimul film, de asemenea si armele ii sunt upgradate, cateva scuturi dragute, plus arme noi. Optimus intre timp se concentreaza pe urmatorul razboi ce va urma cel mai probabil cu Megatron.
...
Transformers: Age of Extinction se intampla la cativa ani dupa Dark of the moon. Aventura are loc intr-o lume influentata si intoarsa impotriva robotilor transformers, ei fiind considerati vinovati pentru toate dezastrele cauzate in lume, in urma bataliilor dintre ei. Cu toate acestea, eroii roboti nu au timp sa isi bata capul cu asemenea probleme, pentru ca un nou pericol apare la orizont, iar Optimus trebuie sa isi adune gasca de Autoboti, dar si noi prieteni precum Cade (Mark Wahlberg) alaturi de fiica sa Tessa si iubitul ei. Bineinteles, nu totul va fi atat de simplu ca si data trecuta, pentru ca daca binele primeste noi intariri, la fel si raul.
...
Cu actori precum Kelsey Grammer, Sophia Myles, Stanley Tucci, Titus Welliver, Bingbing Li, Peter Cullen, TJ Miller, John Goodman, Ken Watanabe, John DiMaggio si Mark Ryan, Transformers: Age of Extenction va fi lansat pe data de 10 iulie 2014.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->