Noul Trailer din GARDIENII GALAXIEIDaca in primul trailer din Gardienii Galaxiei era vorba despre o introducere in legatura cu personajele si actiunea filmului pe scurt, in al doilea vedem mai multi asasini, hoti, lunatici si mai multa aventura.

Va vom arata si dumneavoastra ultima postare pe facebook a celor de la Marvel, loc unde au distribuit pana la urma noul trailer.

Daca data trecuta fondul sonor era acaparat de Hooked on a feeling al Blue Suede, de data aceasta atentia se indreapta spre Spirit in the sky, piesa lui Norman Greenbuam, in timp ce protagonistul prezinta fiecare dintre membrii echipei, pe rand.

In trailer il vedem si pe Groot dublat de Vin Diesel care ofera momente intelepte publicului cu sintagma "Eu sunt Groot", dar si pe Ratonul Racheta, dublat de Bradley Cooper. 
Cu Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace, Benicio Del Toro, John C. Reilly, Michael Rooker, Karen Gillan, Peter Serafinowicz, Gregg Henry, Laura Haddock si Ophelia Lovibond, filmul pare distractiv amuzant, plin de actiune si adrenalina. Premiera filmului va avea loc pe data de 1 August in Statele Unite.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->