Obvious Child (2014)

O femeie de 20 si ceva de ani se confrunta cu o sarcina neplanificata, fiind fortata sa indure realitatile femeilor independente, pentru prima data in viata.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 6 Iunie 2014 (Statele Unite)
Durata: 83 minute
Nota: 5,2


Regia si scenariul: Gillian Robespierre | Povestea: Karen Maine

Un film cu: Jenny Slate, Jake Lacy, Gaby Hoffmann, Gabe Liedman, David Cross, Richard Kind, Polly Draper, Paul Briganti, Cindy Cheung, Stephen Singer, Ramses Alexandre, Suzanne Lenz, Crystal Lonneberg, Cyrus McQueen, Ernest Mingione.

Povestea: Donna Stern este o comedianta cu un umor deosebit. Pe scena, ea abordeaza subiecte si glume despre sex, intimitate si tot felul de lucruri ce ar putea starni rasul publicului. Curand ea are sa fie parasita de prietenul sau, isi pierde slujba si descopera ca este insarcinata. Fara un viitor financiar sigur si cu o sarcina pe care nu a planuit-o, ea trebuie sa realizeze ca desi este adult, nu trebuie sa se confrunte chiar singura cu toate aceste probleme. Sensibila si vulnerabila, nu ezita totusi sa faca o gluma indiferent de situatie, aratandu-le tuturor ca este puternica. O comedie despre natura umana si despre femeile independente.

Obvious Child 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->