Pioneer (2013)

Norvegia anilor '80, cand autoritatile descopera zacaminte importante de Petrol in Marea Nordului, lucru ce duce la punerea in joc a vietilor omenesti.

Gen: Thriller
Data aparitiei: 30 August 2013 (Norvegia)
Durata: 111 minute
Nota: 6,0


Regia: Erik Skjoldbjærg | Scenariul: Nikolaj Frobenius, Hans Gunnarsson

Un film cu: Wes Bentley, Stephen Lang, Stephanie Sigman, Aksel Hennie, Jonathan LaPaglia, Jørgen Langhelle, Andre Eriksen, David A. Jorgensen, Ane Dahl Torp, Jerker Fahlström, Janne Heltberg, Endre Hellestveit, Arne Lindtner Næss, Eirik Stubø, Robin Hayes.

Povestea: Acest thriller conspirativ isi are actiunea in anii '80 in Norvegia. Importante zacaminte de petrol sunt descoperite in Marea Nordului iar autoritatile vor sa le aduca pe acestea la tarm. Problema ar fi ca acestea se afla la 500m adancime si nimeni nu s-ar inhama la o asemenea misiune riscanta. Un scafandru profesionist totusi, Petter, obsedat cu gandul de a ajunge fundul Marii Nordului, accepta misiunea. Cand un accident tragic insa schimba totul, Peter este trimis intr-o misiune mult mai grea decat parea la inceput, lucru ce il face sa realizeze ca cineva important trage sforile, cineva care ii pune viata in pericol.

Pioneer 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->