Politistul din Beverly Hills revine in 2016

Desi a fost vorba ca Politistul din Beverly Hills 3 a fost ultimul din aceasta serie, toata lumea vrea sa il vada pe Axel Foley intr-un al patrulea film, Paramount Pictures incercand sa il convinga pe Eddie Murphy sa joace din nou in rolul politistului traznit.

In luna Decembrie a anului trecut au fost niste zvonuri cum ca Jerry Bruckheimer incheiase o intelegere cu studio-ul unde ar fi fost implicat chiar si Disney.
Studio-urile estimeaza ca daca acest film va fi realizat, probabil premiera va fi pe 25 Martie 2016.

Brett Ratner a spus-o de nenumarate ori ca ar fi foarte incantat sa regizeze acest film si sa lucreze alaturi de Eddie Murphy. Scenariul ar putea fi scris de Andre Nemec si Josh Applebaum, scenaristii care au lucrat si pentru Misiune: Imposibila - Ghost Protocol.

Paramount spera sa dea lovitura cu acest film, pentru ca in ultimul timp nu le-a mers prea bine. Au incercat chiar si o serie Percy Jackson destinata micilor ecrane, dar au fost refuzati de reteaua CBS. Asadar, dupa un mic esec, Paramount vrea sa se intoarca pe marile ecrane, unde ii e si locul, alaturi de Murphy care ii face pe toti sa fie increzator ca filmul va fi un succes.

Mai jos v-am pregatit cateva scene amuzante din primele trei filme.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->