Pregatiri pentru GODZILLA 2


Poate ca ati aflat deja, filmul Godzilla ce a fost lansat in weekendul trecut (in Romania), a inregistrat deja incasari undeva la 196 milioane de dolari, motiv pentru care toata lumea se intreaba daca va fi si o continuare a filmului. Legendary Pictures si Warner Bros inca se mai gandesc daca vor face si partea a doua a filmului sau nu, dar noi credem ca daca vor castiga macar pe jumatate la fel de bine si in aceasta saptamana, vor avea un raspuns clar, pentru ca orice principiu cade, in fata lacomiei de bani.

Godzilla a facut valuri si in tara, unde 3 din 5 cinefili au mers la cinematograf sa il vada. Problema filmului ar fi ca oamenii au platit in medie cam 20-25 de lei sa il vada, si in afara de efecte speciale nu au prea avut cu ce sa ramana in minte - sau ba au avut, cu scenariul superficial si povestea slabuta. Daca 3 din 5 cinefili au fost la cinema, putem spune ca 2 din cei 3 au fost foarte dezamagiti la incheierea filmului, dar chiar si asa, nu le-a parut rau ca au dat banii pe bilet, efectele speciale si-au facut treaba. Astfel, ne gandim ca daca va aparea Godzilla 2, desi nu vor fi incasari atat de mari, tot vor fi suficienti oameni care sa mearga sa il vada. (asa ca e rentabil)

Regizorul Gareth Edwards a oferit cateva indicii in trecut referitoare la o continuare, dar nu a fost foarte exact in detalii, lasand munca sa vorbeasca in locul sau. Oare va continua cu Godzilla 2, sau va face la fel cum a facut si cu Monsters, adica va lasa pe altii sa duca la bun sfarsit continuarile?!
Oricum ar fi, daca tragem o linie, sunt sanse mari ca Godzilla 2 sa apara in cinematografe undeva in 2016.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->