Roberto Orci va regiza STAR TREK 3

Cu J.J. Abrams undeva departe, departe in Galaxie, Paramount nu voia totusi sa puna Star Trek pe bara, asa ca a asteptat pana Orci s-a eliberat de celelalte proiecte ca sa poata continua seria. Acestea fiind spuse, s-a vehiculat deja oricum in presa de afara, ca Roberto Orci vrea sa dea lovitura cu Star Trek 3, suntem curiosi insa cum o va face.

Ce este interesante despre acest regizor, este ca el pana acum a fost doar scenarist si producator, niciodata regizor. Chiar si asa, nu putem avea decat cuvinte de lauda la adresa lui, tinand cont ca a contribuit la scenarii ale unor filme precum Transformers, Cowboy si Extraterestri, Uimitorul Om-Paianjen 2, Misiune Imposibila 3 si desigur, precedentele filme Star Trek.

Cat priveste fanii ST insa, sentimentele sunt oarecum amestecate, unii cred ca Rob ar fi potrivit pentru film, altii sunt de parere ca nu este inca pregatit. Daca ne intrebati pe noi, putem sa ii oferim credit lui Orci, mai ales ca nu va lucra singur ci va fi ajutat si de J.D. Payne si Patrick McKay. Daca vreti mai multe informatii despre film, va trebui sa mai asteptati cateva saptamani pentru ca Paramount tine neaparat sa fie totul secret.

Chiar daca o distributie oficiala nu a fost lansata spre public, preconizam ca nu vor lipsi personaje precum Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg si toata gasca. O data oficiala a filmului nu a fost oferita, dar sigur acesta va aparea in 2016, cand este si aniversarea de 50 de ani a companiei.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->