Soferul de taxi (1976)

Un veteran de razboi instabil din punct de vedere mental, se angajeaza ca sofer de taxi in New York unde trebuie sa salveze o adolescenta prostituata.

Gen: Crima, Drama
Data aparitiei: 8 Februarie 1976 (Statele Unite)
Durata: 113 minute
Nota: 8,4


Regia: Martin Scorsese | Scenariul: Paul Schrader

Un film cu: Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Shepherd, Diahnne Abbott, Frank Adu, Victor Argo, Gino Ardito, Garth Avery, Peter Boyle, Albert Brooks, Harry Cohn, Copper Cunningham, Brenda Dickson, Harry Fischler, Nat Grant, Leonard Harris.

Povestea: Travis Bickle este un veteran de razboi care traieste acum in New York. Deoarece sufera de insomnie, se angajeaza pe timp de noapte ca sofer de taxi, urmarind tot felul de filme si examinand lumea din New York. Vazand atat de multe lucruri la viata lui, isi pierde sensul vietii si nu mai stie ce este bine si ce este rau pe lume. Pentru el, singurul loc luminos din New York este Betsy, o femeie de care este atras. Ajunge chiar sa fie obsedata de ea. Dupa un incident cu aceasta, ajunge sa creada ca trebuie sa faca tot ce poate ca sa faca lumea mai buna, astfel ca prioritatea lui numarul unu devine sa o salveze pe Iris, o fata in varsta de 12 ani, prostituata.

Taxi Driver - Soferul de taxi 1976 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->