STAR WARS REBELS: Trailer Oficial

Dupa ce saptamana trecuta, Disney ne-a prezentat primele imagini din nou film: Star Wars Rebels, in acest weekend va prezentam in sfarsit trailerul oficial al filmului.

Actiunea se petrece cu 5 ani inainte de "Star Wars: A new hope" si o are in prim plan pe Ezra Bridger, o tanara hoata care face echipa cu un "cowboy Jedi" pe numele sau Kanan Jarrus, cu pilotul neinfricat Hera Syndulla, cu expertul Mandalorian in arme si munitii Sabine, cu extraterestrul Zeb Orrelios care este descris ca fiind doar "Un om cu o inima mare" si cu droidul Chopper.

Acestia sunt impotriva intregului Imperiu care doreste sa extermine orice Jedi ramas in viata. Producatorul executiv Dave Filoni a fost chiar intrebat daca aceste filme au legatura cu Star Wars: The Clone Wars, iar raspunsul lui nu s-a lasat asteptat. "Cred ca e important ca Rebels sa ramana asa cum dar nu trebuie sa uitam ca am creat ceva maret in Clone Wars, ceva pe care copiii adora. Ca sa fiu sincer, copiii asteapta filmul asta pentru ca au vazut desenele Star Wars inainte, si nu datorita filmelor cu actori reali. Sunt convins ca oamenii ar fi dezamagiti daca nu am face nicio legatura intre acest film si Clone Wars. Cu toate acestea, vreau ca personajele din Star Wars Rebels sa fie unice si sa fie cunoscute pentru acest film, sa nu fie Clone Wars cel care ne ridica."

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->