The Immigrant (2013)

Dupa ce ajunge in America alaturi de sora ei, Ewa il intalneste pe Bruno, un barbat cuceritor dar care o forteaza ulterior sa se prostitueze.

Gen: Drama, Mister, Dragoste
Data aparitiei: 16 Mai 2014 (Statele Unite)
Durata: 120 minute
Nota: 6,7


Regia: James Gray | Scenariul: Ric Menello

Un film cu: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner, Dagmara Dominczyk, Jicky Schnee, Maja Wampuszyc, Ilia Volok, Angela Sarafyan, Antoni Corone, Patrick Husted, Patrick Holden O'Neill, Sam Tsoutsouvas, Robert Clohessy, Adam Rothenberg, Matthew Humphreys.

Povestea: In anul 1920, in cautarea visului american, Ewa Cybulski impreuna cu surioara ei Magda, parasesc Polonia si pleaca spre New York. Cand ajung pe Insula Ellis, doctorii descopera ca Magda este bolnava iar cele doua femei sunt separate. Ewa este eliberata pe strazile din Manhatta in timp ce sora ei este pusa in carantina. Singura si neavand unde sa mearga, ii cade in plasa lui Bruno, un barbat sarmant dar cu intentii rele care o ia si o forteaza sa se prostitueze. Intr-o zi totusi, cand Ewa il intalneste pe varul lui Bruno, magicianul Orlando, realizeaza ca acesta ar putea fi singura ei cale de scapare din acest cosmar in care se regaseste.

The Immigrant 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->