Ticalosi fara glorie (2009)

In Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al Doilea RM, un grup de soldati evrei impreuna cu o femeie, hotarasc sa-i ucida pe toti liderii nazisti.

Gen: Aventura, Drama, Razboi
Data aparitiei: 4 Septembrie 2009 (Romania)
Durata: 153 minute
Nota: 8,3


Regia si scenariul: Quentin Tarantino

Un film cu: Brad Pitt, Diane Kruger, Eli RothMelanie Laurent, Christoph Waltz, Michael Fassbender, Daniel Bruhl, Til Schweiger, Gedeon Burkhard, Jacky Ido, B.J. Novak, Omar Doom, August Diehl, Denis Menochet, Sylvester Groth.

Povestea: Al doilea Razboi Mondial, tanara evreica Shosanna Dreyfus asista la uciderea propriei familii de catre Colonelul Hans Landa. Abia reusind sa scape cu viata, ea pune la cale timp de ani buni, sa se razbune nu numai pe criminal, dar pe toti liderii nazisti. Din fericire, undeva in alta parte a Frantei, o companie de soldati pe jumatate evrei, pe jumatate americani, au aceeasi misiune. Sa ii omoare pe liderii nazisti. Cu ajutorul evreicei care acum detine un cinematograf, acestia pun la cale ca toti liderii nazisti sa fie invitati acolo, unde vor fi ucisi cu totii. Planul pare usor, insa executarea acestuia este mult mai grea decat si-au imaginat vreodata...

Ticalosi fara glorie 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->