Vrei sa apari in STAR WARS: Episodul VII?


Milioane de fani ai Razboiului Stelelor sunt in delir dupa aflarea ultimelor vesti transmise de J.J. Abrams. Acesta apre intr-un video oficial al celor de la Star Wars si anunta ca ofera sansa fanilor de a aparea in film si de a vedea platourile de filmare.

Noua initiativa se numeste Star Wars: Force For Change iar Disney contribuie si el cu 1 milion de dolari, astfel fanii sunt invitati sa doneze cate 10$ ca sa intre in tragerea la sorti care le va oferi catorva dintre ei, sansa de a vedea platourile de filmare Star Wars dar si sa de a juca in film.

"Fanii Star Wars sunt unii din cei mai pasionati si devotati cinefili de pe planeta. Suntem incantati sa lansam acest concurs unde cativa vizitatori VIP vor putea vedea mai de aproape intreaga familie Star Wars. Banii stransi vor fi donati catre UNICEF." a declarat J.J. Abrams.

"Filmele Star Wars au fost realizate datorita ideilor inovative ale lui George Lucas. Am dorit sa onoram si sa ducem mai departe acest spirit si sa facem o schimbare in lume. Asadar, prin acest proiect dorim sa ne apropiem fanii si mai mult, sa le oferim ocazia de a ne vedea pe viu, dar si sa ajutam copiii din toata lumea." a spus Kathleen Kennedy, presedinte al Lucasfilm.

Acum intrebarea de un milion de dolari, cine e acea camila care apare in videoclip? Va aparea oare si in film? Arata interesant dupa parerea noastra.

Razboiul Stelelor: Episodul VII ii are in distributie pe Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew, Kenny Baker, Anthony Daniels, Daisy Ridley, John Boyega, Dmnhall Gleeson, Adam Driver, Oscar Isaac, Max von Sydow si Andy Serkis si va debuta in cinematografe pe data de 18 Decembrie 2015.

Mai jos aveti videoclipul oficial in care vorbeste Adams, iar aici va puteti inscrie la concurs.Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->