Workaholics in Romania

Workaholics este un serial care, cel putin afara, a prins destul de bine. Serialul e tip comedie, iar din partea noastra primeste un mare DA.

Despre ce e vorba in Workaholics? Ei bine, despre o gasca (de nebuni) formata din trei prieteni care lucreaza ca telemarketeri (de-aia de te suna cand ti-e lumea mai draga ca sa iti vanda tigai) de la 9 la 5, si traiesc impreuna de la 5 la 9. E de retinut ca oamenii din serial nu sunt tocmai intregi la cap, ceea ce e bine pentru noi. Cele mai bune comedii, pana la urma, sunt acelea cu oameni putin sariti de pe fix :)

Cam asa suna reclama pe care am surprins-o, pe TV:

Violets are green, roses are blue… Comedy Central Extra has some novelty for you!
Stim cat de mult te straduiesti in fiecare zi sa faci lucruri marete si cat de ocupat esti, chiar si in timpul tau liber… asta din cauza ca esti un Workaholic! Oricum au aratat planurile tale pentru 1 Mai, sigur au fost diferite, pentru ca Workaholicii se distreaza intotdeauna altfel, nu-i asa? 

Your full agenda was cleared on the 1st
Your friends have plans to go away,
But you would do nothing else than to stay,
Because Workaholics is on air today. 
of May;

CCX a difuzat o serie de 20 de episoade din Workaholics, exclusiv de 1 Mai pentru a semnala ca serialul va rula pe ecrane si in iunie, in fiecare miercuri, la ora 21.45.

Asadar, dragi cinefili, daca aveti chef sa radeti in aceasta vara...

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->