World War Z va avea o continuareContinuarea filmului World War Z este in sfarsit ceva real, va fi realizata si o parte a doua, daca nu si a treia. Regizorul Steven Knight s-a apucat deja de scenariu si stie cum va realiza o conexiune intre primul si al doilea film.

Ultimul film la care a lucrat Knight este cel in care Tom Hardy sta intr-o masina tot filmul si vorbeste la telefon, adica Locke, din 2014. World War Z 2 va fi realizat la o scara mult mai mare si evident, cu un buget mai complex. Avem toate motivele sa credem ca si partea a doua va fi una de succes, la fel cum a fost prima. Speram sa vedem din nou in film, scene amuzante precum cea in care Brad Pitt isi infasoara o revista pe brat si o foloseste pe post de scut anti-zombie.

Thrillerul cu zombie de anul trecut a fost unul de succes datorita conceptului lui Brooks de care s-a tinut cont. Chiar daca s-a umblat putin la anumite idei in primul film, Knight va trebui sa tina cont de sugestiile lui Brooks si in al doilea film, pentru a nu schimba aceasta reteta de succes.

Data oficiala de lansare nu este cunoscuta inca, dar filmul va fi probabil lansat prin 2016.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->