X-Men: Viitorul este trecut (2014)

In X-MEN: Days of Future Past, mutantii il trimit pe Wolverine inapoi in trecut pentru a schimba istoria si a preveni razboiul ce are sa inceapa.

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Data aparitiei: 23 Mai 2014 (Romania)
Durata: 131 minute
Nota: 9,3


Regia: Bryan Singer | Scenariul: Simon Kinberg | Povestea: Jane Goldman

Un film cu: Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Peter Dinklage, Shawn Ashmore, Omar Sy, Evan Peters, Josh Helman, Daniel Cudmore, Bingbing Fan, Adam Canto, Booboo Stewart, Lucas Till, Evan Jonigkeit, Mark Comaco, Alexander Felici, Jan Gerste, Massimo Cannistraro.

Povestea: Cea mai tare echipa de mutanti se reuneste pentru a lupta cu protagonistii razboiului. Mutantii se vad pusi in fata unui pericol iminent din care nu mai au scapare, iar acest razboi ar putea provoca disparitia lor dar si a speciei umane. Astfel, Wolverine este trimis in trecut pentru a-l gasi pe Profesorul Xavier si pentru a-l anunta de ca va urma sa fie. Acest plan pentru a preveni razboiul si a schimba istoria are si anumite riscuri, vechi personaje unesc fortele cu unele mai tinere pentru a razbi impreuna. Wolverine trebuie sa transmita mesajul tanarului Xavier, iar mai departe trebuie sa adune gasca de mutanti pentru a schimba istoria. Nu vreau suferinta voastra, nu vreau viitorul vostru. Cu o distributie excelenta, efecte vizuale ce iau ochii publicului si un scenariu pe masura, X-MEN: Viitorul este trecut, este probabil cel mai asteptat film al anului 2014.

X-MEN: Viitorul este trecut 2014 Trailer Romana

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->