22 Jump Street - O alta adresa de pomina (2014)

Dupa ce reusesc sa treaca prin liceu (a doua oara), ofiterii Schmidt si Jenko merg de aceasta data sub acoperire la o facultate din oras.

Gen: Actiune, Comedie, Crima
Data aparitiei: 13 Iunie 2014 (Romania)
Durata: 112 minute
Nota: 7,8


Regia: Phil Lord, Christopher Miller | Scenariul: Michael Bacall, Oren Uziel

Un film cu: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Wyatt Russell, Amber Stevens, Jillian Bell, Ice Cube, The Lucas Brothers, Nick Offerman, Jimmy Tatro, Caroline Aaron, Craig Roberts, Marc Evan Jackson, Joe Chrest, Eddie J. Fernandez.

Povestea: Ofiterii Schimdt si Jenko reusesc sa treaca prin liceu a doua oara in viata lor, iar acum sunt sanse mari ca in sfarsit sa mearga si la facultate, pana la urma acesta ar fi cursul normal al educatiei. Din pacate, ei nu merg acolo pentru a invata, ci merg sub acoperire la aceasta facultate ce se afla chiar in orasul lor. Chiar si birourile le-au fost schimbate, nu se mai afla acum pe 21 Jump Street ci pe 22 Jump Street, exact vis-a-vis. Din nefericire pentru protagonistii nostri, acestia incep sa se indoiasca de prietenia lor dupa ce fac cunostinta cu cei de pe acolo, poate mai mult decat ar trebui. Jenko reuseste sa se infiltreze in echipa de fotbal a facultatii si incepe sa simta ca doar acolo ar putea sa se regaseasca, ca doar de acolo ar putea face parte, in sfarsit se simte in largul si elementul lui. Pe de alta parte, Schmidt se infiltreaza in clubul de arta, unde face cunostinta cu scena care ajunge sa il fascineze pur si simplu. Acum, nu mai au doar un caz de rezolvat, ci trebuie sa isi dea seama cum se vor putea impaca si cum vor putea sa actioneze ca oamenii maturi macar o data in viata. Daca cei doi baieti rebeli, politisti sub acoperire, reusesc sa se transforme din boboci de facultate in adevarati barbati, aceasta experienta la colegiu ar putea fi una din cele mai bune lucruri care li s-au intamplat vreodata. Pana una alta, cei doi trebuie sa afle cine este distribuitorul de droguri pe care il cauta, si pana la urma principalul motiv pentru care se afla aici. Din acest film vor face parte de asemenea si actorii Dave Franco, respectiv Brad Pitt.

22 Jump Street - O alta adresa de pomina 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->