Adevaratul curaj (2010)

Un politist foarte dur din Statele Unite, ajuta o tanara domnisoara foarte incapatanata, sa il gaseasca pe ucigasul tatalui ei.

Gen: Aventura, Drama, Western
Data aparitiei: 25 Februarie 2011 (Romania)
Durata: 110 minute
Nota: 7,7


Regia si scenariul: Ethan Coen, Joel Coen

Un film cu: Jeff Bridges, Matt Damon, Hailee SteinfeldJosh Brolin, Barry Pepper, Dakin Matthews, Jarlath Conroy, Paul Rae, Domnhall Gleeson, Elizabeth Marvel, Roy Lee Jones, Ed Corbin, Leon Russom, Bruce Green, Candyce Hinkle.

Povestea: Dupa ce tatal ii este ucis cu sange rece, adolescenta in varsta de 14 ani, Mattie Ross, pleaca in cautarea ucigasului care i-a omorat tatal. Pentru a reusi asta, ea il angajeaza pe cel mai dur si profesionist serif de politie din cati exista, un barbat cu adevarat curaj, Reuben J. "Cocosul" Cogburn. Tanara insista sa il acompanieze pe Cogburn, care bea, leneveste si are un caracter ce ei nu ii prezinta foarte multa incredere. Impotriva dorintelor lui totusi, adolescenta il insoteste in aventura ce va urma. Ei de asemenea sunt ajutati si de Rangerul texan Laboeuf, care vrea din motive personale sa il prinda pe Chaney. Trio-ul neobisnuit intalneste pericole si surprize la tot pasul, pe care va trebui sa le infrunte cu adevarat curaj.

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat de aici!

True Grit - Adevaratul curaj 2010 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->