Adio, dar mai stau putin (2014)

Patru oameni diferiti, se intalnesc de Anul Nou pe acoperisul unui zgarie-nori din New York, in incearcarea de a-si rezolva problemele vietii.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 4 Aprilie 2014 (Romania)
Durata: 96 minute
Nota: 6,3


Regia: Pascal Chaumeil | Scenariul: Jack Thorne | Romanul: Nick Hornby

Un film cu: Pierce Brosnan, Toni Collette, Imogen Poots, Aaron Paul, Zara White, Joe Cole, Evelyn Duah, There Bradley, Sam Neill, Priyanga Burford, Josef Altin, Diana Kent, Rosamund Pike, Shola Adewusi, Ilan Goodman.

Povestea: Patru suflete triste, printre care un prezentator TV cazut in disgratia publicului, o tanara rebela, obraznica si cu gura mare, o mama singura si izolata, plus un muzician nu prea fericit, decid sa isi puna capat zilelor, motiv pentru care se urca pe una din cele mai inalte cladiri din New York, mai exact, un zgarie-nori, exact in noaptea de Anul Nou. Cand acestia realizeaza ca dintr-o coincidenta toti patru s-au intalnit in acelasi loc pentru a renunta la viata asupra careia nu au drept de decizie, se hotarasc sa nu se mai sinucida si sa formeze un fel de familie surogat in care fiecare sa fie alaturi de ceilalti si sa se sutina reciproc. In scurt timp de la eveniment, devin una din cele mai mari senzatii media ale vremii si incetul cu incetul isi recapata dorinta de a trai.

Adio, dar mai stau putin 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->