Ascensiunea lui Jupiter, amanat pana in 2015Desi i s-a facut multa reclama in ultimul timp si multe materiale promotionale au iesit pe piata, filmul Ascensiunea lui Jupiter care era planificat sa iasa pe piata in luna Iulie a acestui an, a fost amanat de compania Warners Bros pentru data de 6 Februarie 2015.

Din cate se pare, ambitiile echipei de productie erau mult prea mari pentru ca echipa de efecte sa termine toata treaba la timp. Hollywood Reporter a descoperit din surse sigure ca filmul, SF de altfel, are foarte multe efecte speciale iar pentru a fi perfectionate este nevoie de mult mai mult timp, cateva luni bune in plus, chiar jumatate de an daca stam sa ne gandim. Din pacate, acestea nu sunt vesti proaste doar pentru fanii filmului Jupiter Ascending, ci si pentru fanii filmului Run All Night cu Liam Neeson care este programat tot pentru 6 Februarie 2015. Nu ar fi deloc bine pentru niciuna din casele de productie sa fie in aceeasi data cele doua filme de succes, pentru ca ar pierde foarte multi bani. Sa speram ca unul din filme va fi mutat intr-un alt weekend.

Revenind la filmul nostru, ne reamintim ca din distributia lui fac parte Channing Tatum si Mila Kunis. Aceasta din urma, afla ca este o printesa galactica si ca de ea depinde soarta intregului Pamant. Pentru a reusi in misiunea ei, primeste ajutor de la sarmantul Channing, o fiinta extraterestra modificata genetic, care o salveaza initial, apoi lupta alaturi de ea ca sa fie sigur de tronul acesteia.

Mai multe detalii despre film puteti afla si dumneavoastra din trailer-ul care a fost lansat deja, in conditiile in care se credea ca productia va fi lansata in aceasta vara. Tot ce speram este ca filmul sa apara in luna februarie a anului viitor, asa cum ne-a fost promis, ca sa nu trebuiasca sa asteptam si mai mult, decat oricum deja am asteptat.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->