Begin Again (2013)

Dan, un manager din industria muzicala, isi relanseaza cariera atunci cand o intalneste in Manhattan pe tanara si frumoasa cantareata, Greta.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste, Muzical
Data aparitiei: 11 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 104 minute
Nota: 7,0


Regia si scenariul: John Carney

Un film cu: Keira Knightley, Hailee Steinfeld, Mark Ruffalo, Catherine Keener, Adam Levine, James Corden, Mos Def, Rob Morrow, Aya Cash, CeeLo Green, Sheena Colette, Maddie Corman, Zivile Kaminskaite, Jen Jacob, Jimmy Palumbo.

Povestea: Ultimul film al regizorului John Carney, Begin Again, reprezinta o comedie romantica, muzicala, de succes, unde doua suflete pierdute se regasesc pentru a compune impreuna muzica si pentru a-si relansa carierele, dupa ce niciunul din ei nu a dus-o prea bine pentru un timp. Gretta (Keira Knightley) alaturi de iubitul ei rockstar, Dave (Adam Levine), sunt iubiti inca din colegiu si scriu cantece impreuna, pana cand acesta decide ca relatia nu mai prezinta un punct de interes atat de mare. Gretta este acum pe cont propriu si va trebui sa se descurce singura in aceasta lume muzicala in care se simte de multe ori straina. In plan paralel, managerul Dan o duce la fel de prost dupa o cearta destul de puternica la locul de munca. Gretta si Dan se intalnesc intamplator intr-un bar, unde aceasta canta si unde el o remarca. Ii propune o colaborare, una pe care tanara este tentata sa o refuze, mai ales ca Dan nu prezinta prea multa incredere, aratand ca un om al strazilor. I se ofera o sansa pana la urma si colaborarea astfel incepe. Noi cantece si locuri de filmare interesante vor aparea, in mod sigur va fi vorba si de concerte in viitorul celor doi, dar oare... va fi si o poveste de dragoste?

Begin Again 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->