Boyhood - 12 ani de copilarie (2014)

O drama biografica despre viata unui tanar pe nume Mason, care este filmat timp de un deceniu si ceva, de la varsta prescolara pana la cea de colegiu.

Gen: Drama
Data aparitiei: 11 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 163 minute
Nota: 7,3


Regia si scenariul: Richard Linklater

Un film cu: Patricia Arquette, Ellar Coltrane, Ethan Hawke, Lorelei Linklater, Tamara Jolaine, Evie Thompson, Zoe Graham, Nick Krause, Shane Graham, Tess Allen, Greg Baglia, Jonathan Bell, David Blackwell, Deanna Brochin, Andrea Chen.

Povestea: Acest film al lui Richard Linklater vrea sa fie revolutionar in lumea cinematografiei, cu toate ca nu este prima data cand se realizeaza un proiect de acest gen. Filmul este facut pe o perioada de 12 ani, avand aceeasi distributie in toata aceasta perioada. Viata este prezentata adultilor prin ochii micutului Mason, care creste pur si simplu in fata ochilor nostri. Avandu-i pe Ethan Hawke si Patricia Arquette in cast, ca fiind parinti ai lui Mason, filmul Boyhood arata lumea neexplorata a taramului copiilor, lumea nemaivazuta pana acum din aceasta perspectiva. Imagini din adolescenta lui, din excursiile cu familia, din cine onomastice si zile speciale de nastere ale familiei, pana la imagini de la absolvirea liceului. O drama a vietii umane traite de un copil, o drama compactata intr-un film de 2 ore si jumatate, in care familia si copilaria sunt in prim plan. De la primele sale zile de scoala primara pana la ajungerea la facultate, cu o surioara destul de enervanta si doi parinti divortati, cu un tata imatur si o mama in cautare de noi barbati si aventuri, cu un protagonist ce devine mai inteligent odata cu trecerea timpului, Boyhood reprezinta o drama de familie ce ilustreaza aspecte nemaivazute ale copilariei.

Boyhood 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->