Burlesque - Vis implinit (2010)

O tanara domnisoara dintr-un mic orasel, pleaca spre Los Angeles pentru a se angaja intr-un club numit Burlesque, detinut de o fosta dansatoare.

Gen: Drama, Musical, Dragoste
Data aparitiei: 24 Decembrie 2010 (Romania)
Durata: 119 minute
Nota: 6,3


Regia si scenariul: Steve Antin

Un film cu: Cher, Christina Aguilera, Alan Cumming, Eric Dane, Cam Gigandet, Julianne Hough, Peter Gallagher, Kristen Bell, Stanley Tucci, Dianne Agron, Glynn Turman, David Walton, Terrence Jenkins, Chelsea Traille, Tanne McCall-Short.

Povestea: Tess, o fosta dansatoare, detine localul Burlesque Lounge. Problema ar fi ca localul nu mai este in zilele sale de glorie si se confrunta cu probleme financiare uriase. Norocul pare ca ar fi abandonat clubul, mai ales ca unii din oameni au inceput sa plece, altii nu mai sunt atat de pasionati iar banii sunt putini. Cu toate acestea, Ali, o tanara din oraselul Iowa, va schimba destinul clubului pentru totdeauna. Angajata ca ospatar de Tess, ea se indragosteste de arta burlesque imediat. Intr-un moment de neatentie al lui Tess, ea ajunge pe scena si incepe sa cante, moment in care Tess realizeaza ca povestea clubului va lua din nou o intorsatura fericita, clientii fiind atrasi de spectacol si de vocea acesteia.

Burlesque - Vis implinit (2010) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->