Capcana pentru parinti (1998)

Doua gemene identice, separate la nastere, se intalnesc intamplator intr-o tabara de vara, unde hotarasc sa isi aduca parintii din nou impreuna.

Gen: Aventura, Comedie, Familie
Data aparitiei: 29 Iulie 1998 (Statele Unite)
Durata: 127 minute
Nota: 7,2


Regia: Nancy Meyers | Scenariul: David Swift | Cartea: Erich Kastner

Un film cu: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix, Lisa Ann Walter, Simon Kunz, Polly Holliday, Maggie Wheeler, Ronnie Stevens, Joanna Barnes, Hallie Meyers, Shyer, Maggie Emma Thomas, Courtney Woods, Kat Graham, Michael Lohan.

Povestea: Hallie Parker si Annie James. Arata la fel si sunt surori. E foarte tare sa fii un geaman, dar cat de tare e, sa ai un frate sau o sora geamana si sa nu stii de existenta sa? Asta se intampla cu aceste fete. Hallie este tipa cool, relaxata din California. Annie James este o fata educata ce traieste in Londra. Annie nu si-a intalnit niciodata tatal, iar Hallie nu si-a intalnit niciodata mama. Cand sunt aruncate amandoua in Cabina Izolarii (din tabara), ele descopera secretul din spatele fotografiei rupte. Realizeaza imediat ca sunt surori gemene, ce au fost separate la nastere de catre parintii lor divortati si automat decid sa isi schimbe locurile pentru a-l intalni pe parintele necunoscut. Decid de asemenea sa isi si impace parintii. Din pacate, ceva neasteptat se intampla, ceva ce are sa le strice toate planurile: tatal se logodeste cu o tanara, frumoasa, egoista si materialista femeie.

Capcana pentru parinti 1998 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->